Sikkerheden på hjemmesiden

Vi går meget op i, at du kan føle dig tryg ved at handle på koekkenmagasinet.dk. Derfor sendes de oplysninger, du indtaster i forbindelse med en bestilling, via en krypteret forbindelse, så andre ikke kan opsnappe informationerne. Det gælder uanset hvor på hjemmesiden, du indtaster oplysninger, og det gælder selvfølgelig både de oplysninger, du indtaster på bestillingssiden, og når du indtaster dine betalingskortoplysninger.

At vores hjemmeside er krypteret kan du se ved at adressefeltet på alle sider starter med https:// og ikke blot http://. Du kan også se det, ved at der vises en lukket hængelås foran adressen. Se en illustration herunder: 

Bestillingssiden er krypteret

 

 

Hvis du betaler med betalings- eller kreditkort, åbner det betalingsvindue, du ser herunder, når du på bestillingssiden trykker på knappen "Godkend og betal". Også her kan du se, at betalingsvinduet er krypteret ved den lukkede hængelås, du ser nederst til højre i betalingsvinduet samt teksten til højre herfor. Vi benytter firmaet ePay A/S til håndtering af vores kortbetalinger. ePay har alle de nødvendige og krævede certificeringer til at håndtere disse på en sikker og forsvarlig måde. Hvis du klikker på hængelåsen i betalingsvinduet, åbner en side, hvor du kan læse om alle de sikkerhedskrav, ePay lever op til.

Betalingsvinduet

 

Endelig er vi også godkendt af e-mærket, hvilket du altid kan tjekke ved at klikke på det e-mærke logo, du ser rundt omkring på hjemmesiden, og som du også ser herunder. e-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Et e-mærke er din sikkerhed for, at vi lever op til gældende dansk lov samt en række særlige forbrugerbeskyttende krav. e-mærkets team af juridiske eksperter kontrollerer løbende alle e-mærkede netbutikker og er dermed også din garanti for, at du trygt kan handle hos os.

Vi er godkendt af e-mærket