Luigi Bormioli Atelier Riesling hvidvinsglas, 6 stk.Luigi Bormioli Atelier Riesling hvidvinsglas, 6 stk.
Hold musen over for zoom. Klik for stort billede
Tilbud

Luigi Bormioli Atelier Riesling hvidvinsglas, 6 stk.

Luigi Bormioli Accademia Atelier Riesling hvidvinsglas, 6 stk.
Varenummer: LB-C-317-2
ønsker du at modtage besked, når prisen på dette produkt ændrer sig?

Lagerstatus: 1-2 ugers leveringstid

Pris: 549,00 kr

Specialpris 399,00 kr

Luigi Bormioli

Fri fragt ved køb over 500 kr. (ellers 30 kr.)

Lagervarer sendes senest næste hverdag

30 dages fortrydelsesret

Ingen betalingskortgebyrer

Beskrivelse
Detaljer

Luigi Bormioli Accademia Atelier Riesling hvidvinsglas, 6 stk.

Dimensioner: H x 22 cm; Rumfang: 44 cl.

Luigi Bormioli ACCADEMIA er til vinelskeren, der vil have det bedste af det bedste - og stadig vil have råd til det mindst lige så væsentlige - vinen.

5 gode grunde til at investere i Accademia glas fra Luigi Bormioli - og med 5 års garanti:

  • Fuldstændig transparent. Glansfuldt i mange år. Giver en intensivering af vinens farve og substans.
  • Dobbelt stærkt. I forhold til et normalt glas er holdbarheden over for mekanisk chok (stød og slag) forbedret med + 105% og kantens styrke med +37,5%.
  • Krystalklart - vask efter vask. Ingen forandring efter 1000 vaske i opvaskemaskine (eller 4000 i professionel opvaskemaskine) ved max 55° C.
  • Krystalglas med fyldig og kraftfuld klang.
  • Tynd og elegant stilk uden “søm”. I forhold til normalt glas er holdbarheden ved vridning + 140% for serier med TITANIUM forstærkning.

Accademia - et studie i glas

Accademia er navnet på Luigi Bormiolis professionelle serier. Den særlige kollektion bliver udviklet for alle vinelskere og professionelle, der ønsker, at få det absolut bedste ud af enhver vin.

Glas i Accademia serien udviklet til at modstå stød og slag i dagligdagen. Glassene fremstilles af Luigi Bormiolis specialudviklede krystalglas-type, SON.hyx®, der giver meget mere glans, gennemsigtighed, fleksibilitet og styrke end almindeligt glas. Som en yderligere forstærkning er stilken på Accademia seriens vinglas styrket med et titanium lag. Denne metode, patenteret af Luigi Bormioli, giver ekstra stærk og fleksibel stilk, som er modstandsdygtig over for vrid, f.eks., ved aftørring. Alle Accademia glas er 100% blyfri og har samme klang og gennemsigtighed som kendes fra traditionelle krystalglas. Efter mere end 1000 vaske i opvaskemaskinen (eller 4000 i professionel opvaskemaskinen) er glassene stadig fuldstændige transparente (ved korrekt vedligeholdelse af opvaskemaskinen). Luigi Bormioli giver 5 års garanti mod glaspest på alle SON.hyx® glas. Det anbefales at benytte et vaskprogram, som vasker på max 55° C.

Luigi Bormioli

Luigi Bormioli, grundlagt i Parma Italien i 1946. Kendt som den første fabrik, der kunne blæse bæger og stilk ud i et på maskine. Den evigt innovative og forskningsmæssige tilgang til produktudvikling har gjort, at Luigi Bormioli i dag er en af verdens mest betydningsfulde glasproducenter. Alle produkter fra Luigi Bormioli er fremstillet ved hjælp af avanceret teknologi, og karakteriseret ved høj funktionalitet og originalt design. En perfekt kombination af æstetik og teknologi. Italiensk, når det er bedst. Luigi Bormioli forsker intenst i at fremstille de bedste glas til de forskellige vin- og drue-typer og bruger konsekvent den nyeste videnskab til sine mange serier.

 

Yderligere information
Yderligere information
Producent Luigi Bormioli
Serie Atelier
Produkttype Hvidvinsglas
Mønster Ensfarvet
Farve Klar
Materiale Andet
Diameter 5 - 9,9 cm
Højde 220 - 229 mm
Rumfang 0,40 - 0,49 l
EAN-nummer 032622011928
Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?