Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen

Bemærk: Julegaver købt fra 14. november til 11. december 2018 kan du fortryde købet af indtil 11. januar 2019. Julegaver købt efter 11. december 2018 har du vores almindelige 30 dages fortrydelsesret på.

Du kan fortryde købet i 30 dage fra den dag, du modtager varerne. Leverer vi din bestilling ad flere gange, løber fortrydelsesfristen fra sidste levering.

 

Sådan fortryder du

Du fortryder købet ved inden for de 30 dage at ringe (32 19 7000), maile (info@koekkenmagasinet.dk) eller skrive til os om at du fortryder og derefter returnere varerne inden for de næste 14 dage.

Varerne kan du enten returnere med posten eller ved indlevering i vores butik. Adressen er i begge tilfælde: Køkkenmagasinet ApS, H.C. Ørsteds Vej 11 B, 1879 Frederiksberg C.

Du er også altid velkommen til inden for de 30 dage blot at returnere det købte med posten sammen med en besked om, at du har fortrudt købet.

Du kan bruge fortrydelsesformularen, som fremgår af de salgsvilkår, du får tilsendt efter købet, men det er ikke obligatorisk.

Vi anbefaler, at du returnerer varerne som pakkepost, så du kan følge pakken og få dokumentation for, at den er nået frem til os. Sender du varerne som brev, anbefaler vi, at du får en kvittering for, at brevet er sendt.

Da mange af vores varer er ret skrøbelige, anbefaler vi, at du pakker dem godt ind. Vi kan desværre ikke betale penge tilbage for varer, der er gået i stykker på grund af utilstrækkelig indpakning.

Vi beder dig så vidt muligt returnere varerne i originalemballagen, da denne i mange tilfælde har en selvstændig værdi.

Vi tilbagebetaler dig normalt dine penge med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, men du er også altid velkommen til at oplyse os et kontonummer, du ønsker pengene overført til.

Du betaler selv for returneringen, når du benytter dig af din fortrydelsesret. Vi kan imidlertid tilbyde dig at købe en pakkelabel til GLS for 50 kr. Det vil i mange tilfælde være en billig løsning for dig. Klik her og køb GLS pakkelabel.

 

Når vi har modtaget varerne retur

Når vi har modtaget dine varer retur, sender vi dig en bekræftelse på, at vi har modtaget dem. Denne mail vil også indeholde oplysninger om tilbagebetaling af dit tilgodehavende.

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, får du alle pengene retur, herunder også eventuelle leveringsomkostninger. Vi betaler pengene tilbage, så snart vi har modtaget varerne retur og senest 14 dage efter, du har oplyst os om, at du har fortrudt købet.

Dine penge tilbagebetaler vi som nævnt ovenfor med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre du har oplyst os om, at du ønsker pengene tilbagebetalt på en anden måde. Du betaler ikke nogen gebyrer for tilbagebetalingen.

Hvis du har håndteret varerne på en måde, som går ud over den måde, man normalt kan afprøve varer på i en fysisk butik, og dette har medført en forringelse af varernes værdi, kan vi være berettigede til at foretage et fradrag herfor i det beløb, du får tilbage.