Efter købet

Når du har gennemført en bestilling, ender du på en bekræftelsesside, som den du ser herunder, ligesom du modtager en kvittering på den e-mail adresse, du oplyste på bestillingssiden:

Kvitteringssiden

 

Når vi har haft mulighed for at gennemgå din bestilling, sender vi dig en ordrebekræftelse pr. e-mail. I ordrebekræftelsen kan du blandt andet se, hvornår vi forventer at kunne sende dig din bestilling, ligesom salgs- og leveringsbetingelserne fremgår.

Du modtager en leveringsbekræftelse pr. e-mail, når vi sender dig din bestilling. De fleste varer sender vi som pakker med Post Danmark. I disse tilfælde indeholder leveringsmailen en track & trace kode, som du kan bruge til at følge pakkens vej til dig. Er din bestilling sendt som brev, indeholder leveringsmailen ikke nogen track & trace kode.

Hvis du har betalt med Dankort, Mastercard eller et andet kort, hæver vi altid først pengene, når vi sender dig dine varer.

Har du betalt med bankoverførsel, sender vi dig normalt først varerne, når vi har modtaget betalingen.

Du kan altid kontakte os på telefon 32 19 7000 eller info@koekkenmagasinet.dk, hvis du har nogen spørgsmål eller ændringer til din ordre.

Under punktet kundeservice kan du også finde svarene på en række typiske spørgsmål.